UNESITE PROLJEĆE U VAŠU KUPAONICU

UNESITE PROLJEĆE U VAŠU KUPAONICU

PONEKAD JE MALA PROMJENA ZAPRAVO VELIKA, JER SE U ISTOM PROSTORU OSJEĆATE DRUGAČIJE, ODNOSNO BOLJE.

Proljeće sa sobom donosi svježinu, pozitivnu atmosferu i mnogo boja. Upravo iz tog razloga, ovo doba godine je idealno za promjene. Načini na koji se postiže opuštena atmosfera više nisu nepoznanica!

Vrijeme je da uredite svoju oazu u kojoj ćete se osjećati ugodno! Buđenje prirode sigurno će potaknuti vašu kreativnost i želju da unesete određene promjene u vašoj kupaonici. Mali podhvati i dobro odabrani detalji, oslikat će svježinu proljeća i vaš dom učiniti pravim mjestom za opuštanje!

Ubacite tračak svijetlosti, uvedite novu kombinaciju boja  i vaša kupaonica će zablistati nevjerovatnim sjajem ! Pronađite inspiraciju u proljeću i uredite vašu  kupaonicu iz snova!

Proljeće sa sobom donosi svježinu, pozitivnu atmosferu i mnogo boja. Upravo iz tog razloga, ovo doba godine je idealno za promjene. Načini na koji se postiže opuštena atmosfera više nisu nepoznanica: blagi i umjereni tonovi, lijepe i jednostane linije kupaonskog namještaja, nenametljivost, ugodna rasvjeta, moderan dizajn itd. Ponekad je mala promjena zapravo velika, jer se u istom prostoru osjećate drugačije, odnosno bolje.

Boje  i jednostavni dekorativni predmeti uspješno mjenjaju ugođaj u kupaonici. Ubacite notu žute boje. Žuta je „topla“, tipična za proljeće. Obojajte zidove u  željenom intenzitetu ili jednostavno ispunite prostor žutim detaljima, koji će svojim koloritom postati dominantni. Odabirom „sunčano“ žute nijanse, naglašeno ćete unijeti vizualnu toplinu i dinamičnost. „Limun“ žuta je nešto smirenija i prikladnija za one koji traže mirnije i „hladnije“ ugođaje.

Odaberite boju koja Vama paše, ne nužno onu koja je popularna. Postoji mnogo izbora, stoga svatko može pronaći ono što mu najbolje odgovara.

Držači za ručnike u različitim oblicima, bojama i materijalima, imaju posebnu ulogu u uređenju, ali i stvaranju atmosfere u prostoru.

Takođe svoju kupaonicu možete osvježite novim zastorom za tuš, cvjetnim dekoracijama i ručnicima u intenzivnim bojama. Dok se tuširate ili kupate, upalite cvjetne mirisne svjećice i tako uživajte u proljetnim mirisima i osvježavajućim bojama.

Prepusite se proljeću i unesite ono najbolje od njega u vašoj kupaonici !

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0