Uz Istra Relax ljeto počinje onda kada Vi to želite

Uz Istra Relax ljeto počinje onda kada Vi to želite

Kada mislite na ljeto, mislite zapravo na odmor, opuštanje u vodi, zabavu i uživanje s voljenom osobom, obitelji ili s prijateljima, a sve to i još puno više pruža vam Istra Relax sa svojom bogatom ponudom hidromasažnih kada.

Hidromasažne kade savršen pružaju savršen uvod u ljeto jer vam omogućuju jedinstvene trenutke opuštanja i relaksacije izravno u vašem domu.

Izrađene od vrhunskih materijala i opremljene modernim sustavima upravljanja, masažnim mlaznicama, osvjetljenjem, sistemima filtracije vode i brojnim drugim sadržajima i sustavima održavanja, hidromasažne kade namijenjene su za više od jedne osobe, pa tako u trenucima relaksacije možete uživati sami ili pak s odabranim društvom. Ergonomski dizajnirane pozicije za sjedenje, odnosno ležanje, mogućnost podešavanja temperature vode te brojne dodatne opcije koje omogućuje hidromasažna kada stvorit će vam ugođaj ljeta u bilo kojem trenutku i bilo kojem godišnjem dobu.

 Određene funkcije naravno ovise o odabranom modelu kade, no ne morate brinuti jer ćemo vam rado pomoći pri odabiru modela koji najbolje odgovara vašim potrebama i željama. Na vama je samo da posjetite našu poslovnicu, a naše će vam iskusno i stručno osoblje pomoći oko odabira te po potrebi osigurati dostavu, montažu te uslugu brzog i učinkovitog servisa.

Započnite s ljetom već sada i potražite svoju novu hidromasažnu kadu u Istra Relaxu!

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0