Uz Istra Relax nikada nije kasno da svoj prostor za najam opremite vrhunskom hidromasažnom kadom

Uz Istra Relax nikada nije kasno da svoj prostor za najam opremite vrhunskom hidromasažnom kadom

Ako smatrate kako je došlo vrijeme da svoju turističku ponudu obogatite dodatnim sadržajem, odnosno kvalitetnim modelom hidromasažne kade koja će Vam s jedne strane donijeti zadovoljnije goste, a s druge produljiti turističku sezonu, onda tvrtka Istra Relax ima savršeno rješenje za Vas.

Hidromasažne kade iz naše opsežne ponude jedine su potpuno prilagodljive turizmu što u prijevodu znači da svoj prostor za najam možete lako i jednostavno pretvoriti u pravu malu oazu za opuštanje i relaksaciju te tako zadovoljiti čak i one zahtjevnije goste. Ako upravo mislite kako su takvi projekti komplicirani i zahtijevaju previše vremena onda ste definitivno u krivu. Naime, Istra Relax vodeća je tvrtka za opskrbu tržišta hidromasažnim kadama i posjeduje najveće skladište hidromasažnih kada u Hrvatskoj što znači kako su Vaše nove kade dostupne odmah, bez naručivanja unaprijed i čekanja po nekoliko tjedana.

Osim toga, naše iskusno i stručno osoblje pobrinut će se da Vam osigura brzu dostavu i uslugu montaže, a ne morate strahovati niti za usluge servisa i održavanja jer naša servisna mreža pokriva područje baš cijele Hrvatske. Odabirom hidromasažnih kada renomiranih svjetskih proizvođača koje ćete pronaći u ponudi Istra Relaxa u rekordnom ćete roku obogatiti svoju turističku ponudu i svoj prostor za najam opremiti kvalitetnim sadržajem bez kojeg je moderan oblik turizma gotovo nezamisliv.

Najbolje od svega je to što sve kategorizirane iznajmljivače do kraja mjeseca očekuje i posebna akcijska ponuda koja uključuje 15% popusta na sve hidromasažne kade u kompletu s termopokrivačem i stepenicama. Iskoristite stoga ove posebne pogodnosti, posjetite izložbeni centar tvrtke Istra Relax i opremite svoj prostor za najam kvalitetno i precizno izrađenim hidromasažnim kadama koje će zadovoljiti baš sve Vaše potrebe i želje.

*Akcijska ponuda ne uključuje dostavu i montažu.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0