Velika božićna akcija tvrtke Istra Relax

Velika božićna akcija tvrtke Istra Relax

Oduvijek ste htjeli stvoriti malu privatnu oazu za opuštanje, no nikako da uhvatite pravi trenutak za to? Tvrtka Istra Relax taj trenutak stvorila je umjesto vas, pripremivši posebne božićne cijene na širok asortiman hidromasažnih kada i sauna. Birajte između vrhunskih proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača koji vam svojom kvalitetom jamče dugotrajnost i besprijekorno uživanje u trenucima savršene relaksacije.

Velika božićna akcija uključuje više od 30 Aquavia Spa i 30-ak modela Whirlpool hidromasažnih kada te čak 36 različitih sauna. Među akcijske cijene uključili smo i najpopularnije modele hidromasažnih kada kao što su  Aquavia Spa Barcelona, Sunset ili primjerice Antiqua te Whirlpool Dublin i Zurich, ali i neke od najtraženijih modela sauna kao što su infrared sauna Gladiola, sauna Lobelia te Pisa koja je ujedno i infrared i parna sauna.

Iskoristite ovu posebnu blagdansku ponudu kako biste opremili svoj dom dodatnim sadržajima u kojima ćete moći uživati tijekom cijele godine.

Akcija traje od 01. prosinca, stoga posjetite našu poslovnicu i odaberite hidromasažne kade i saune po sniženim cijenama i prema vlastitim željama i potrebama.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0