Vidimo se u Opatiji na Relax Adria!

Vidimo se u Opatiji na Relax Adria!

„Adriatic Gastro Show“ je popularni sajam u Splitu na kojem je poznata tvrtka Istra Relax predstavila svoje proizvode popularnog proizvođača Aquavia i zainteresirala široku javnost.

Krajem drugog mjeseca na međunarodnom sajmu prehrane, pića i turističke opreme „Promohotel“ u Poreču otkrili smo raznovrsni asortiman proizvoda turističke namjene. Ondje smo po prvi puta predstavili MINI MOBILNI WELLNESS i ostale novitete tvrtke Aquavia poput SWIMSPA FITNESS. Osim velike ponude hidromasažnih kada, swim spa bazena i sauna, posjetitelji su mogli uživati u najukusnijim gastronomskim delicijama i vrhunskim vinima.

Već ovaj tjedan selimo na novu lokaciju; na poznati sajam bazena, bazenske opreme, wellness sadržaja, opreme za plaže i fitness centre pod nazivom “Relax Adria” koji je otvoren za posjetitelje od 14. do 16. ožujka, a održat će se u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji.

Ondje ćemo po prvi puta predstaviti naš novi luksuzni proizvod: dizajnersku saunu u kombinaciji parne saune, tuša i finske saune. Široki repertoar proizvoda očituje se u brojnim mogućnostima izvedbe wellnessa, luksuznih i hidromasažnih kada europske kvalitete.

Kao i inače, tvrtka Istra Relax je za sve posjetitelje pripremila posebna iznenađenja. Nećemo vam sve odmah otkriti, ali možemo vam reći da su u pitanju akcijske cijene na odabrane proizvode iz asortimana.

Pridružite nam se na sajmu u Opatiji i zajedno s nama uronite u fantastični spa svijet!

Za sve one koje tih datuma put vodi na drugu stranu, ne brinite. Uvijek ste dobrodošli u izložbenom centru Istra Relax u Poreču te u novootvorenoj poslovnici u Dugopolju.

Veselimo se Vašem dolasku!

Ovaj tjedan vidimo se u Opatiji na „Relax Adria“!

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0