Villa Omnia u Zadru opremljena modernim hidromasažnim kadama

Villa Omnia u Zadru opremljena modernim hidromasažnim kadama

Iza stručnog tima tvrtke Istra Relax još je jedan uspješno realizirani projekt. Ovoga puta opremili smo luksuznu Villu Omnia, smještenu u prelijepom Zadru, modernim hidromasažnim kadama koje, ne samo da pružaju dodatnu dozu elegancije, komfora i profinjenosti, već ujedno osiguravaju veću raznovrsnost sadržaja i ponude, a samim time i produljuju turističku sezonu.

Naši profesionalni djelatnici pomno su isplanirali svaki korak projekta, asistirali kod odabira najboljeg rješenja, izradili konstrukcije, ugradili unutarnje i vanjske hidromasažne kade, a u konačnici i postavili decking koji savršeno pristaje odabranim modelima i pruža još snažniji estetski dojam. Svaki detalj odrađen je prema najvišim standardima struke kako bismo Villu Omnia opremili s novim, vrhunskim hidromasažnim kadama iz našeg bogatog asortimana koji uključuje renomirane svjetske brendove.

Uz brojne uspješno odrađene projekte, uskoro planiramo i otvaranje novog izložbenog salona Istra Relax u Dugopolju kako bismo omogućili dostupnost naših proizvoda i usluga diljem jadranske obale, na naše i na zadovoljstvo naših cijenjenih klijenata. Uskoro ćete nas tako moći pronaći i u Poreču i u Dugopolju, te lakše i jednostavnije opremiti svoj dom, vilu ili drugi prostor za najam kvalitetnim i najsuvremenijim hidromasažnim kadama, saunama, kupaonskom i bazenskom opremom te brojnim drugim visokokvalitetnim proizvodima iz naše ponude.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0