Whirlpool rujanska akcija u Istra Relax trgovini

Whirlpool rujanska akcija u Istra Relax trgovini

Aquavia Spa najveći je europski proizvođač whirlpool hidromasažnih kada i jacuzzija za privatnu kućnu, ali i javnu upotrebu. Širok asortiman raznih modela, dimenzija i različitih funkcija omogućuje vam da uvijek pronađete nešto upravo po vlastitim željama i potrebama, a najmodernija oprema i tehnologije osiguravaju besprijekoran dizajn i izradu te istovremeno pružaju konstantan napredak u implementiranju raznih dodatnih sadržaja.

S prvim tragovima jeseni stiže i nova Whirlpool akcija hidromasažnih kada ovogodišnjeg novog modela Nil koja traje do kraja rujna. Opremite svoj dom, vilu ili prostor za iznajmljivanje vrhunskim dodatnim sadržajem koji će osim svoje izražene funkcionalnosti poslužiti i kao zanimljiv vizualni i estetski dodatak prostoru.

Whirlpool hidromasažna kada Nil posebna je po tome što je dizajnirana za pet osoba koje istovremeno mogu uživati u relaksirajućim efektima čak 34 ugrađene jet masažne mlaznice koje se mogu prilagođavati i podešavati tako da smanjuju stres te opuštaju mišiće u području vrata i ramena.

Ova atraktivna hidromasažna kada izrađena je od visokokvalitetnog Aristech akrila, jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača tog materijala, te staklopojačane plastike i nehrđajućeg čelika, a sve to kako bi vam osigurali dugotrajnost i pouzdanost, te u konačnici i isplativost ovakve investicije. S ugrađenim Balboa GS 100 sustavom za upravljanje moći ćete jednostavno i lako uređivati brojne opcije i mogućnosti, a ergonomski dizajnirana mjesta za sjedenje i ležanje omogućit će vam potpuno uživanje u vašoj novoj hidromasažnoj kadi Nil.

Posjetite poslovnicu Istra Relax i do kraja rujna ostvarite posebni popust na hidromasažne kade Whirlpool Nil.

Cijena Whirlpool hidromasažne kade modela Nil tijekom rujna:

Prije  43,500 kn, sada 40,000 kn

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0