WHIRLPOOL SUNDANCE

WHIRLPOOL SUNDANCE

SVAKO MJESTO U WHIRLPOOLU OSMIŠLJENO JE KAKO BI PRUŽALO MAKSIMALNU UDOBNOST!

Minimalistički dizajn savršeno se uklapa u svaki vrt, terasu, plažu ili prostor za opuštanje.

Glamurozan izgled

Whirlpool bazeni pružaju glamurozan izgled sa  prostranim komforom wellness doživljaja čime spajaju ljepotu i udobnost. Posvećeni su turističkim naseljima, kampovima, hotelima, vilama, kućama i apartmanima za odmor. Drugim riječima, dizajnirani su za  uživanje u dobrom društvu. Minimalistički dizajn savršeno se uklapa u svaki vrt, terasu, plažu ili prostor za opuštanje. Obogaćuju životni prostor i stvaraju veću kvalitetu života.

Pružaju opuštanje, kvalitetnu masažu i poboljšanje cirkulacije

Ukoliko želite doživjeti vrhunsko iskustvo hidroterapije, whirlpool “Sundance” sa masažnim sustavom je pravi izbor za Vas. Svako tijelo je drugačije, ima jedinstvene  zahtjeve i potrebe za hidroterapijom. Ponekad je blaga masaža cijeloga tijela dobra za  relaksaciju i uklanjanje stresa, a ponekad je snažna masaža ono što je potrebno da bi se oživjeli i opustili umorni i bolni mišići. Whirlpool-ov snažni masažni mlaz kombinira sve dobre strane mlaznica raznih veličina, tipova i  dizajna, osiguravajući Vam masažu prilagođenu baš Vama.

Potiče dubok san, olakšava pokretljivost, ubrzava otklanjanje toksina iz organizma, obogaćuje tijelo kisikom, ublažava bolove u mišićima i zglobovima te oslobađa od stresa.

Udobnost i sigurnost

Whirpool ,,Sundance” garantira nenadmašnu udobnost i potpunu sigurnost zahvaljujući integriranoj stepenici, protukliznim površinama i sustavom drenaže unutarnjih površina. Svako mjesto u whirlpoolu osmišljeno je kako bi pružalo maksimalnu udobnost. Razmještaj hidromasažnih mlaznica je pažljivo odabran za masažu određenih dijelova tijela bez obzira na visinu ili starost korisnika.

Jednostavni za upotrebu

Osnovna prednost whirlpool-a je to što oni osim u vrtu ili dvorištu, mogu biti postavljeni na gotovo svim terasama zbog iznimno malog opterećenja na podlogu. Jednostavni su za ugradnju i upotrebu, a istovremeno omogućavaju najviši stupanj higijene. Također mogu biti ugradbeni ili samostojeći.

Lagan za održavanje

Lagani su za održavanje i s njima su troškovi minimalni. Daleko su manji potrošači električne energije ivode. Postoje u puno dostupnih varijanti dimenzija, oblika, boja, opreme, obloga. Sadrže mali i lagan termoizolacijski poklopac s kopčama koji smanjuje gubitak energije, nastanak algi i bakterija te onečišćene vode. Voda se tretira i održava pomoću filter uložaka koji se mijenjaju jednom godišnje.Whirlpool-ove srednje, veće i velike mlaznice su napravljene od nehrđajućeg čelika i potpuno su prilagodljive i izmjenjive.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0