Zaboravite na sve brige u WHIRLPOOL ARIZONI

Zaboravite na sve brige u WHIRLPOOL ARIZONI

NE POSTOJI BOLJI LIJEK ZA SVAKODNEVNI STRES OD VODENE MASAŽE!
Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu te područjima ramena, kao i smanjiti stres.

Ukoliko se želite osloboditi svakodnevnog stresa kojem smo gotovo svi svakodnevno izloženi, odaberite najbolji način za opuštanje – kadu Whirlpool Outdoor Arizona! Ova je kada novi segment koji je kreiran prateći svjetske trendove u očuvanju fizičkog i mentalnog zdravlja koji su postali imperativ u suvremenom životu punom stresa.

Podesive masažne mlaznice mogu ciljano opustiti napetost mišića u vratu i ramenima. Mnogi doktori preporučaju hidromasažu u borbi protiv bolnih stanja u predjelu kralježnice, istegnuća i zapaljenja mišićnog tkiva, bolova u vratu i ramenima, artritisa, glavobolje, fibromialgije, sportskih ozljeda i raznih drugih kroničnih bolova. Hidromasaža također pomaže kod liječenja prehlade i gripe. Mlaz vode izravno masira tijelo i time stimulira kožu, olakšava protok krvi, utječe na tonus mišića, ublažava bolove u leđima te pomaže u eliminaciji toksina iz organizma.

Opustite se kod kuće uz ergonomski oblikovana mjesta za sjedenje i ležanje u Whirlpool-u, koje imaju različite funkcije za masažu: Strujanjem, pulsiranjem, vrtlozima i prodirajućim mlazovima mlaznice izvode gotovo sve terapeutske tehnike uz raspon masaže od potpuno lagane i opuštajuće do snažnih pritisaka.

Svaka mlaznica strateški je razmještena i ima svoju ulogu: ukupno dvadeset i dvije jet masažne mlaznice mogu revitalizirati Vaše tijelo i dati mu novu energiju. Neke od tih mlaznica daju osjećaj nježne, relaksirajuće masaže prstima, dok druge jakim pritiscima masiraju duboke i velike mišiće. Grupirane su tako da uvijek možete odabrati masažu upravo po Vašem ukusu.

Snažna masaža u ovom bazenu osigurana je učinkovitim pumpama i odličnom hidraulikom sustava za masažu. U naš Whirlpool Arizona ugrađeno je Balboa GS 100 upravljanje.

Ne postoji bolji lijek za svakodnevni stres od vodene masaže! Opustite se u našoj kadi i zaboravite na sve probleme!

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0