Zašto je važno redovito održavati i servisirati hidromasažnu kadu?

Zašto je važno redovito održavati i servisirati hidromasažnu kadu?

Opremanje prostora hidromasažnom kadom je investicija koja dugoročno može biti itekako isplativa, bilo da je riječ o neprocjenjivim trenucima opuštanja u privatnosti vlastitog doma ili pak zadovoljnim gostima u hotelu ili prostoru za najam te produžetku sezone.

Iako su hidromasažne kade iz ponude tvrtke Istra Relax izrađene precizno i od vrhunskih materijala, kako biste postigli besprijekornu funkcionalnost i dugotrajnost potrebno je osigurati kvalitetnu servisnu uslugu i podvrgnuti kadu redovitom održavanju.

Pravilno održavanje hidromasažnih kada uključuje redovitu zamjenu filtera te korištenje posebnih sredstava za čišćenje i održavanje visoke razine higijene. I dok  jednostavnije radnje možete odraditi i sami, određene usluge servisa i održavanja preporučuje se ipak prepustiti profesionalcima, odnosno ovlaštenom servisu, a osobito kada je riječ o kvarovima i potrebi za zamjenom dijelova.

Tvrtka Istra Relax vam stoga, osim širokog izbora hidromasažnih kada te pomoći pri samom odabiru, nudi i vrhunsku uslugu servisa bez obzira na sezonu i poštujući sve vaše osobne, ali i poslovne potrebe. To znači kako će se naš stručan tim u rekordnom roku pobrinuti za redoviti servis vaše kade, ali isto tako i za brzo i efikasno otklanjanje svih kvarova i poteškoća u radu. Održavanjem svoje hidromasažne kade ne samo da ćete si omogućiti savršene trenutke opuštanja, već ćete dodatno smanjiti rizik od eventualnih kvarova jer većina poteškoća najčešće proizlazi upravo iz nedostatka brige oko uređaja.

Za sve dodatne informacije, savjete i servisne potrebe kada je u pitanju vaša hidromasažna kada obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo vam odgovoriti najbolje što znamo – kvalitetnom, brzom i učinkovitom uslugom.

Najnovije vijesti sve vijesti

Have no product in the cart!
0